Producten Babor online in de   BABOR SHOP   bestellen

Bij een bestelling vanaf €50 worden geen verzendkosten berekend.
De Babor producten zijn op voorraad in de salon. U kunt ze in Vierlingsbeek direct meenemen.

Officiële depositaire voor verzending van Babor producten in Nederland

Home Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Pedicure Babor Producten Over Ange Links Contact

De salon is weer open! Met inachtneming van de RIVM richtlijnen heten wij u van harte welkom in de salon.

Verzorgende behandelingen voor het gehele lichaam.

Hoge eisen die de maatschappij stelt, hectiek en stress maken deel uit van het moderne alledaagse leven. Ze trekken hun sporen op de weerstand van ons lichaam, onze ziel en op onze huid. Onder het genot van een volledige lichaamsbehandeling kunt u op adem komen, alles loslaten, uzelf opladen .... en beleven hoe rijke werkstoffen en effectieve behandelingstechnieken uw huid opnieuw tot leven wekken.

De massages en behandelingen richten zich op het verzorgen van uw huid en spieren het modelleren van uw lichaam. Dit heeft een weldadige uitwerking op lichaam en geest. Om het totaalplaatje compleet te maken, biedt Ange ook ontharingsbehandelingen en kunt u gebruik maken van onze zonnebank om net wat meer kleur te krijgen.


Massages
Themabehandelingen prijs op aanvraag

Ange biedt speciale themabehandelingen die passen bij het seizoen en de tijdsgeest. De verzorging en ontspanning van zowel de huid als de geest staan bij deze behandelingen centraal. Hierbij wordt het gehele lichaam betrokken.

De lichaamsmassages volgen de energiebanen (meridianen) van het lichaam zodat de werkzame stoffen en massages hun werk optimaal kunnen doen. De heerlijke geuren van de bijpassende Babor producten maken de behandeling compleet. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

Ange informeert u graag over de mogelijkheden op dit moment.

Behandeling op maat

U kunt er ook voor kiezen om uw gezichtsbehandeling (de beschrijvingen staan elders deze site) uit te breiden met een massages van uw schouders, uw schouders en rug of uw totale lichaam. Deze worden dan geheel in stijl met uw verdere behandeling uitgevoerd. Daarnaast kunt u ook voor een massage zonder gezichtsbehandeling kiezen.
prijs
Lichaamsmassage € 42,50
Rug en Schoudermassage € 22,50
Schoudermassage € 12,50


Lichaamsmoddelering

Body Wrap behandelingen

Een body wrap ontstaat doordat met werkstoffen doordrenkte doeken om uw lichaam gevouwen worden, u waant zich in een cocon van warmte en zachtheid. De spieren ontspannen volledig gedurende deze behandeling terwijl de werkstoffen diep uw cellen indringen. Hierdoor worden gifstoffen effectief afgevoerd naar het lymfesysteem. Als u in de dagen na uw behandeling voldoende water drinkt, worden de stoffen definitief uit uw lichaam verwijderd. De behandelingen hebben een afslankend effect en pakken de verhardingen die door cellulitisvorming is ontstaan, stevig aan. De werkstoffen verstevigen en verzachten uw huid zodat deze na afloop fluweelzacht zal aanvoelen. Een Body-Wrap kuur van 10 behandeling levert een duidelijk meetbare afslanking van uw vettere lichaamsdelen en een strakkere huid op.

per behandeling kuur (10x)
Body-Wrap Romp € 42,50 € 400,-
Body-Wrap Romp en Benen € 51,- € 485,-
Body-Wrap Romp, Benen en Armen € 59,50 € 570,-
Modelerend Warmte Masker

Een nog effectievere vorm van lichaamsmodellering bereikt u met een modelerend warmte masker. Dit masker vol met werkzame stoffen, wordt als een warme pasta op uw huid aangebracht, waar het verhardt. Bij dit proces dringen de kostbare werkstoffen uit de rijk gevulde pasta diep uw cellen in. Uw huid en vormen knappen hier zichtbaar van op.

per behandeling
Moddellerend warmte masker Buik € 49,-
Moddellerend warmte masker Bovenbenen € 62,50
Moddellerend warmte masker Buste € 45,-


OntharingshandelingenNaast de verzorging van uw huid, nemen wij ook de verwijdering van ongewenste haargroei graag op ons. Met onze huidvriendelijke hars verwijderen we uw haren snel en effectief. Het resultaat is een stuk gladder dan wanneer u het scheert en doordat uw haar met wortel en al wordt verwijderd, blijft het aanzienlijk langer weg. Door de hoge kwaliteit van onze producten en onze handigheid worden huidirritaties tot een minimum bereikt.

Harsen prijs
Armen € 16,-
Onderbenen € 18,50
Rug € 18,50
Onder- en Bovenbenen € 33,50
Onder- en Bovenbenen en Liezen/Bikinistreek € 42,50
Liezen/Bikinistreek € 18,50