Producten Babor online in de   BABOR SHOP   bestellen

Bij een bestelling vanaf €50 worden geen verzendkosten berekend.
De Babor producten zijn op voorraad in de salon. U kunt ze in Vierlingsbeek direct meenemen.

Officiële depositaire voor verzending van Babor producten in Nederland

Home Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Pedicure Babor Producten Over Ange Links Contact

De salon is weer open! Met inachtneming van de RIVM richtlijnen heten wij u van harte welkom in de salon.

Met uw gezicht wilt u voor de dag kunnen komen!

Maar uw huid heeft gedurende die dag wel flink wat te verduren. Een op uw huid afgestemde behandeling zorgt ervoor dat u uw stralende voorkomen behoudt. Zo krijgt uw huid de kans om zich te herstellen en blijft uw gezicht uw visitekaartje.

Ange biedt naast volledige verwenbehandelingen ook een selectie aan basisbehandelingen en uitbreidingen. De op deze pagina genoemde gezichtsbehandelingen kunnen uitgebreid worden met behandelingen die elders op deze site beschreven zijn, bijvoorbeeld met een lichaamsmassage. Vraag gerust naar de mogelijkheden.High Class System behandelingen

High Skin Refiner (HSR) behandeling € 85,-

Volgens de nieuwste inzichten wordt het schoonheidsbeeld van de huid niet alleen door erfelijkheid bepaald. Het kan tot maar liefst 66% beďnvloed worden met cosmetica die het natuurlijke anti-aging systeem van de huid effectief beschermt en stimuleert. Vanuit dit oogpunt heeft Babor de luxe lifting-serie Babor High Skin Refiner HSR ontwikkeld. Deze geeft de veeleisende huid duurzaam nieuwe levensenergie voor een jeugdigere uitstraling. Het door Babor zelf ontwikkelde multitendyne extract vergroot de elasticiteit van de huid, vermindert de rimpeldiepte en verbetert de huidvochtigheid. Fytozuren beschermen de huid tegen huidveroudering. Daarnaast bevat deze serie tal van werkstoffen om de elasticiteit, zuurstofopname en stevigheid van de huid te verbeteren. Deze behandeling hult u in een zijdeachtige vleug van ontspanning en zinnelijkheid die resulteert in een zichtbaar mooiere huid.

De behandeling begint met een gezichtsreiniging (incl. epileren) waarna de HSR Perfect Effect fluid wordt ingebracht om lijntjes en rimpeltjes te effenen. De hierop volgende wellness massage van uw gezicht, hals, decolleté en bovenarmen brengt vervoering van de zintuigen. De hierna aangebrachte HSR producten krijgen onder het masker uitgebreid te tijd om in te trekken. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

HSR Hydroboost behandeling € 115,-

Bovenstaande HSR behandelingt kan uitgebreid worden met 5 algenampullen en een HSR Foam Masker waardoor uw huid extra wordt gehydrateerd en opbloeit van de extra energie.


Ons
Paradepaardje
REVERSIVE Anti-Aging behandeling € 165,-
REVERSIVE is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Het Re-Youth complex zorgt voor een onmiddellijk en zichtbaar effect van gladheid op basis van moderne high performance-werkstoffen. Het houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling. Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd en worden roodkleuringen en andere verkleuringen en oneffenheden verminderd. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

Deze behandeling reduceert alle tekenen van huidveroudering met buitengewone resultaten. Hij zorgt voor een jeugdige schoonheid voor lange tijd.

De behandeling begint al exclusief doordat er extra werkzame stoffen worden gebruikt voor de gezichtsreiniging. Tijdens de volgende stappen worden verschillende REVERSIVE Re-Youth producten gebruikt tijdens de wellness massages van uw gezicht, hals, decolleté en bovenarmen. In plaats van een normaal masker wordt nu het REVERSIVE treatment masker in combinatie met het REVERSIVE anti-aging dual serum aangebracht. Bij de klanken van de BABOR REVERSIVE Muscle Relaxation CD komt u heerlijk tot rust terwijl het masker zijn werk doet Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.


Grand Cru lifting behandeling € 82,50

Ook zonder plastisch chirurgie zorgt de Grand Cru lifting behandeling voor een duidelijk liftend effect. Deze behandeling, die vooral geschikt is voor een wat verslapte huid met rimpels, zorgt voor zichtbare huidverjonging in 3 stappen:

Stap 1: The Rose Ampoule met extract uit de Damascus roos zorgt voor een onmiddellijke reductie van de rimpeldiepte.
Stap 2: The White Ampoule met wit rozenextract van de roos Alba geeft een gelijkmatigere en jeugdig stralende teint.
Stap 3: De Black Ampoule als afsluiting beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen.

De behandeling begint met een gezichtsreiniging. Vervolgens wordt een op uw huid afgestemde beauty fluid aangebracht. De uitgebreide massage van uw gezicht, hals, decolete en bovenarmen zorgt voor een volledige ontspanning die verder doorzet als het op uw huid aangepaste gezichtsmasker uw huid helemaal vitaliseert. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

Algen behandeling € 77,50

De combinatie van verschillende algen zorgen voor een heerlijk verfrissend gevoel. Dit is een heerlijk zomerse behandeling.

Al bij het begin van de behandeling wordt de kracht uit de zee ingezet door het gebruik van maar liefst 6 algen ampullen direct na de gezichtsreiniging. Vervolgens wordt tijdens de Effective Touch Massage van uw gezicht, hals, decolleté en bovenarmen het herstel van uw huid in beweging gezet. Dit herstel zet verder door onder het Algen Peelof maker. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.


Dr. Babor Pro behandeling

Thera Pro Peel fruitzuurbehandeling € 97.50

De Thera Pro Peel behandeling is een veelzijdige behandeling die voor iedereen anders is. Op basis van uw huidtype bepaalt uw schoonheidsspecialiste welke werkstoffen nodig zijn voor een optimaal resultaat.

De behandeling is uiterst effectief als sprake is van een van de volgende situaties:
- Leeftijds- of UV-gerelateerde huidproblemen, zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, afnemende stevigheid van de huid
- Bleke, doffe, vermoeid uitziende huid
- Onzuivere huid
- Huid met vergrote poriën
- Ongelijke huidstructuur
- Pigmentvlekken en onregelmatigheden

De samenstelling van de verschillende fruitzuren in de Thera Pro peelings zorgt door een nauwkeurig uitgebalanceerd fruitzuurgehalte voor een gecontroleerde, gelijkmatige onthechting van de hoornlaag. Het effect hiervan is al direct na de behandeling zichtbaar aan de frisse, stralende en gladde teint van uw huid. Zodra u de deur van de salon verlaat, blijft uw huid echter doorwerken. Het volledige effect is pas twee tot drie weken na de behandeling zichtbaar. Dan heeft zich namelijk een nieuwe, compactere, hoornlaag gevormd waardoor de huidstructuur regelmatiger wordt en uw huid een jeugdigere uitstraling heeft.

Bij deze behandeling worden de werkzame stoffen in verschillende fases aangebracht en weer verwijderd, hierbij wordt uw huid continu gemonitord om een optimaal effect te bereiken.

Thera Pro treatment CE...EGF...C... € 87,50 tot €127,50

De Thera Pro behandeling kan gecombineerd worden met een innovatief Doctor Babor Pro Serum.

De volgende serums zijn erg populair:
- CE - Ceramides - Voor gevoelige, kwetsbare, gestreste en gespannen huid
- EGF - Growth Factor - Voor huid die regeneratie nodig heeft en zichtbare tekenen van veroudering vertoont, soms in combinatie met volumeverlies
- C - Vitamin C - Voor huid die regeneratie nodig heeft en zichtbare tekenen van veroudering vertoont

Thera Pro Short treatment € 57,- tot € 97,-

Een ingekorte versie van de bovenstaande behandeling.
Basisbehandelingen

Effective Touch-behandeling € 60,-

Een volledige verzorgingsbehandeling die bestaat uit een gezichtsreiniging (incl. epileren), het aanbrengen van een ampul met op uw huid afgestemd werkstofconcentraat, een gezichtsmassage en een gelaatsmasker. Als afsluiting wordt, indien gewenst, een lichte make-up aangebracht.

Kleine verzorgingsbehandeling € 42,50

Een kleine verzorgingsbehandeling bestaat uit een gezichtsreiniging (incl. epileren), het aanbrengen van een ampul met op uw huid afgestemde werkstofconcentraat en een oog- en gelaatsmasker.

Intensieve gezichtsreiniging/ acnebehandeling € 35,- -

De intensieve gezichtsreiniging is vooral bedoeld voor de overactieve jonge huid. Deze behandeling richt zich puur op de gezichtsreinging. Alle oneffenheden, puistjes en mee-eters in uw gezicht worden verwijderd waarna een ampul met werkstofconcentraat wordt aangebracht om uw huid te kalmeren.

Veelgevraagde uitbreiding mogelijkheden:
Gezichtsmasker of Epileren ( wenkbrauwen en/of bovenlip)

+ € 8,00
Uitbreidingsmogelijkheden en kleine behandelingenOnderstaande behandelingen zijn bedoeld als variatie of uitbreiding op de basisbehandelingen. Een deel van deze behandelingen is ook als aparte kleine behandeling mogelijk.

Alternatieve massages en Ampullen als uitbr.

Oormassage i.p.v. gezichtsmassage
Geeft een direct lifting effect
€ 5,00
Lymfedrainage i.p.v. gezichtsmassage
Zeer ontspannende, sterk afvoerende en kalmerende massage
€ 5,00
Hydra-Relax massage i.p.v. gezichtsmassage
Intensieve vochtverzorging waardoor de vochtbalans van de huid hersteld wordt
€ 5,00
Ampul met werkstofconcentraat
Voor extra verzorging
€ 6,-
Ampullencrash van 3 tot 5 ampullen met werkstofconcentraat
Een maximale oppepper voor uw gezicht, de prijs hangt af van de gekozen ampullen
max € 27,50
Collagenvliesmasker i.p.v. normaal masker € 16,50

Ontharing behandelingen los als uitbr.
Harsen of Epileren bovenlip € 9,- € 5,-
Harsen of Epileren bovenlip en kin € 13,50 € 7,50
Harsen of Epileren bovenlip, kin en zijkanten gelaat € 18,50 € 10,-
Wenkbrauwen modelleren (epileren) € 9,- nvt
Wenkbrauwen bijwerken (epileren) € 8,- nvt
20 minuten elektrisch (permanent) epileren € 20,-- € 20,--

Make-up los als uitbr.
Bruidsmake-up € 30,- i.o.
Test bruidsmake-up € 25,- i.o.
Feest make-up € 15,- i.o.
Lichte make-up nvt € 8,00
Verven wimpers of wenkbrauwen € 10,- € 6,50
Verven wimpers en wenkbrauwen € 15,- € 10,-

Modellerend warmte masker (gelaat)

€45,-

i.o.